Η easyJet διευρύνει τη δραστηριότητα της στην Ελληνική αγορά το 2014

ΗeasyJet διευρύνει τη δραστηριότητα της στην Ελληνική αγορά το 2014

 Περισσότερους από 2 εκ. επιβάτες θα διακινήσει την χρονιά αυτή, εγκαινιάζοντας 9 νέα δρομολόγια

Easyjet aircraft at Gatwick airport

Easyjet aircraft at Gatwick airport

Η easyJet, το Νο 1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, διευρύνει την δραστηριότητα και την επένδυση της στην Ελληνική αγορά κατά το 2014, επιβεβαιώνοντας έτσι τη θέση της ως “σταθερού στρατηγικού εταίρου” στην ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού.

Η easyJet εντός του 2014 εγκαινιάζει εννέα (9) νέα δρομολόγια, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των δρομολογίων της από/προς την Ελλάδα σε 63 (+15%) , με αντίστοιχη αύξηση προσφερομένων θέσεων κατά 20% έναντι αυτών του 2013.

Με το σταθερά αυξανόμενο δίκτυό της, η εταιρία μας ενδυναμώνει περαιτέρω τη σύνδεση σημαντικών Ευρωπαϊκών αγορών, με τους δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς της χώρας, προσελκύοντας όλο και περισσότερους επισκέπτες. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 54% των διατιθεμένων θέσεων αφορά το Ην. Βασίλειο, ενώ το 25% την Ιταλία και το 12% τη Γερμανία.

Παράλληλα, η easyJet εξακολουθεί να αυξάνει τις συχνότητες των πτήσεων από κύριους προορισμούς του δικτύου της όπως Ρώμη-Fiumicino και διευρύνει την εποχικότητα σε άλλους, στοιχείο που αποτελεί κύριο παράγοντα στην ανάπτυξη του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Οκ. ΣτέφανοςΒακιρτζής, Regional Ground Operations Manager της easyJet δήλωσε:
Από το 1998 που η easyJet εγκαινίασε την δραστηριότητα της στην Ελλάδα, διατήρησε σταθερή ανοδική πορεία, προσφέροντας όλο και περισσότερες συνδέσεις με κύριες Ευρωπαϊκές τουριστικές αγορές, σε 12 πόλεις/προορισμούς της Ελλάδας.

Με τις συντονισμένες ενέργειές μας, παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευση μας για προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού , μεταφέροντας περισσότερους από δύο(2) εκατομμύρια επιβάτες από και προς την Ελλάδα το 2014.

HeasyJet συνεχίζει να επενδύει συστηματικά στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της, με μια σειρά από μοναδικές & καινοτόμες υπηρεσίες, όπως, Flighttracker, MobApp για κράτηση θέσεων, baggagetracker, κτλ) , πάντα με ασφάλεια και προσιτές/ανταγωνιστικές τιμές.»