Volcano Blue εστιατόριο στα Φηρά, Σαντορίνη

Δίνοντας περισσότερη έμφαση στα θαλασσινά, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά από τη θάλασσα του Αιγαίου, χωρίς να λείπουν γαστρονομικές προτάσεις από την ελληνική κουζίνα, το εστιατόριο Volcano Blue είναι κάτι περισσότερο από μια τυπική παραδοσιακή ταβέρνα σε ένα ελληνικό νησί.

Το εστιατόριο Volcano Blue βρίσκεται στα Φηρά, την πρωτεύουσα της Σαντορίνης, σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου. Το εστιατόριο είναι χτισμένο σε διαφορετικά επίπεδα για να εξασφαλιστεί ότι κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, την Καλντέρα, το ηφαίστειο και το φημισμένο ηλιοβασίλεμα.

Το εστιατόριο Volcano Blue ειδικεύεται στα θαλασσινά, κάνοντάς το, το καταλληλότερο μέρος για να γευτείτε θαλασσινές νοστιμιές, όπως αστακό, μύδια, γαρίδες, καλαμάρια, και χταπόδι. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παραδοσιακά Ελληνικά πιάτα όπως ο μουσακά και το τζατζίκι και τα τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης, όπως η φάβα. Όλες αυτές οι γεύσεις σε συνδυασμό με τα περίφημα κρασιά της Σαντορίνης, το Ασύρτικο και το Βινσάντο, κάνουν το εστιατόριο Volcano Blue ένα μοναδικό γαστρονομικό προορισμό.

Εάν σχεδιάζετε το γάμο σας στη Σαντορίνη, τότε το εστιατόριο Volcano Blue είναι το ιδανικό μέρος για να πραγματοποιήσετε τη γαμήλια δεξίωση. Το μενού και η διακόσμηση θα είναι της δικής σας επιλογής. Το έμπειρο προσωπικό, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και η εκπληκτική θέα, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για μία αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

volcano-blue-restaurant-santorini-5 last-2

volcano-blue-restaurant-santorini-4 volcano-blue-restaurant-santorini-11

volcano-blue-restaurant-santorini-9 weddings-3-volcano-blue