Remezzo Villas Ημεροβίγλι Σαντορίνη

Το Remezzo Villas κρέμεται πάνω από την διάσημη Καλντέρα, ενώ απέναντί του βρίσκεται ο καταγάλανος ελληνικός ουρανός και το Αιγαίο πέλαγος. Έχει μοναδική θέα προς τον γραφικότερο κόλπο της Σαντορίνης και το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα που ξεπροβάλλει ανάμεσα στα γειτονικά νησιά.

Το Remezzo Villas βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ημεροβίγλι. Έχοντας το φυσικό πλεονέκτημα της μοναδικής θέας προς την Καλντέρα και το ηλιοβασίλεμα, όλα τα καταλύματα αλλά και το ίδιο το χωριό αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

Τα καλύτερα εστιατόρια και καταστήματα του οικισμού βρίσκονται πολύ κοντά στο Remezzo Villas, ενώ μπορείτε να προσεγγίσετε τα Φηρά πολύ εύκολα με λεωφορείο, αυτοκίνητο, ακόμη και με τα πόδια. Η στάση λεωφορείου, ο κεντρικός δρόμος και το παλιό μονοπάτι απέχουν μόλις λίγα βήματα από εδώ.

Το θολωτό σχήμα που επικρατεί στο εσωτερικό, οι στρογγυλεμένες άκρες και οι γυάλινες οροφές στα στούντιο και τις σουίτες, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν ένα περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας και άνεσης.

Οι λευκές ασβεστωμένες αυλές και τα ιδιωτικά μπαλκόνια προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης ενώ κάνετε ηλιοθεραπεία μετά από μια βουτιά στην πισίνα ή ενώ απολαμβάνετε την υπέροχη θέα που απλώνεται γύρω σας.

Το καλαίσθητο περιβάλλον του Remezzo Villas δημιουργεί ένα αίσθημα οικειότητας δίνοντας την εντύπωση ενός σπιτιού μακριά από το σπίτι σας προκαλεί να αφεθείτε ελεύθεροι και να αποδράσετε με άνεση και υψηλή ποιότητα διαμονής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ