Philian Hotels & Resorts επενδύσεις για εκσυγχρονισμό Nov20

Tags

Related Posts

Share This

Philian Hotels & Resorts επενδύσεις για εκσυγχρονισμό

Με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των ποιοτικών υπηρεσιών του ο ξενοδοχειακός όμιλος PHILIAN HOTELS & RESORTS προχωράει σε σημαντικές επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό των δωματίων στα τέσσερα ξενοδοχεία που διαθέτει στην Σκιάθο και στα τρία στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα διαπραγματεύεται την αγορά ενός ακόμη ξενοδοχείου στη Σκιάθο, ενώ ενισχύει το εστιατόριο που λειτουργεί στο συγκρότημα La Piscine στο νησί με πάνω από 150 νέες ετικέτες κρασιών στην επισκέψιμη κάβα του, όπου οργανώνονται σε τακτική βάση ξεναγήσεις στους πελάτες.

Πέρα από τα επτά ξενοδοχεία, ο όμιλος διαθέτει ανά μία μονάδα σε Πήλιο, Χαλκιδική και Άγιο Αθανάσιο (Καϊμακτσαλάν).

Στα άμεσα σχέδια του Ομίλου είναι και η δημιουργία δικτύου συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με παροχές σε επίπεδο πωλήσεων, προμηθειών, μάρκετινγκ και προβολής καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες μάνατζμεντ.

Μάκης ΚουκουλάκηςΌπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου κ. Μάκης Κουκουλάκης που είναι και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου «αποφασίσαμε τις συγκεκριμένες επενδύσεις, παρά τους δύσκολους καιρούς για να προσφέρουμε ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στη διεθνή ζήτηση και στις τάσεις που διαμορφώνονται».

«Στο πλαίσιο της επιδίωξής μας –συνέχισε ο κ. Κουκουλάκης – να καταστήσουμε τη Σκιάθο ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό, εντάσσεται και η πρωτοβουλία που αναλάβαμε πρόσφατα ως Ένωση για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων, κυρίως σε επίπεδο Β2Β,που δημοσιοποιήσαμε πρόσφατα, έπειτα από τη συνεργασία μας με την εξειδικευμένη στον Τουρισμό εταιρία συμβούλων MTC GROUP. Σκοπός μας είναι να συνδράμουμε ως επαγγελματίες την προσπάθεια του Δήμου  στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων προβολής και ενίσχυσης της παρουσίας της Σκιάθου στις καθιερωμένες αγορές με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου και, σε δεύτερο επίπεδο, το «άνοιγμα» νέων αγορών που έχουν δυνητικό ενδιαφέρον για το τουριστικό προϊόν του νησιού. Στην προσπάθεια που εγκαινιάζουμε –κατέληξε ο κ. Κουκουλάκης- επιστρατεύουμε διεθνείς συνεργασίες και συμμαχίες και προσβλέπουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα σε θετικά αποτελέσματα, τουλάχιστον ως προς την ανταπόκριση, κάποια δείγματα της οποίας έχουμε ήδη λάβει».

Όπως έγινε γνωστό, ήδη δρομολογήθηκαν συνεννοήσεις με αεροπορικές εταιρίες και ταξιδιωτικούς φορείς του εξωτερικού για συνέργειες στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Σκιάθου.