Σκιάθος, Goldie Hawn and Kurt Russell δύο διάσημοι εραστές Mar13

Tags

Related Posts

Share This

Σκιάθος, Goldie Hawn and Kurt Russell δύο διάσημοι εραστές

Kurt Russell & Goldie Hawn @Skiathos

Kurt Russell & Goldie Hawn @Skiathos

Οι γνωστοί στάρ του Hollywood Kurt Russell & Goldie Hawn έχουν διαλέξει την Ελλάδα και τη Σκιάθο για τις διακοπές τους.  Το ζευγάρι έχει ερωτευτεί το νησί των Σποράδων  και ήδη έχουν επισκεφθεί τη Σκιάθο 10 φορές.

Είναι το δέκατο καλοκαίρι που οι δυο τους φτάνουν στο νησί και όπως λένε κάτοικοι είναι πολύ απλοί άνθρωποι, χωρίς ύφος και σταριλίκι.

«Για άλλη μια φορά μας τιμούν κι έρχονται στο νησί. Είναι πολύ λαϊκοί άνθρωποι με τον κόσμο μαζί. Η σύζυγος απολαμβάνει τον καφέ της τα πρωινά με τους ψαράδες κι εκείνος ασχολείται με τα θαλάσσία σπορ», δήλωσε ο δήμαρχος της Σκιάθου, Ν. Πλωμαρίτης.

Η Goldie Hawn έφτασε στη Σκιάθο μαζί με δυο φίλες της με learjet από τη Βουδασπέτη, όπου παραβρέθηκε σε φιλανθρωπικό gala. O Kurt Russell πάλι έφτασε την επόμενη μέρα από την Αμερική, ενώ φήμες θέλουν στην παρέα τους να είναι και η κόρη της ηθοποιού, Kate Hadson.

Το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood μένει στη βίλα ενός φίλου τους και κυκλοφορούν στο νησί χωρίς να προσπαθούν να κρυφτούν. Άλλωστε έχουν πάρα πολλούς φίλους στο νησί και συνηθίζουν να τρώνε σε παραθαλάσσια ταβερνάκια παραδοσιακούς ψαρομεζέδες.

Συνήθως επιλέγουν για τις βουτιές τους τις παραλίες Μάραθα, Μπανάνα και Λαλάρια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνουν να αγοράσουν και σπίτι στο νησί.

«Ψάχνουν να βρουν σπίτι στην περιοχή του Βρωμολίμνου και στο Καλαμάκι που είναι οι πιο καλές περιοχές της Σκιάθου. Ψάχνουν αυτή τη στιγμή να βρουν μια παραθαλάσσια βίλα γιατί σκέφτονται να φιλοξενούν κι άλλους star του Hollywood», δήλωσε ο Μ. Κουκουλάκης, μέλος της Ένωσης Επιχειρηματιών Σκιάθου.

Η Kate Hudson θα μείνει στη Σκιάθο για περίπου μια εβδομάδα, ενώ οι γονείς της θα απολαύσουν τις διακοπές τους για έναν ολόκληρο μήνα.

4

Hollywood Celebrities Goldie Hawn and Kurt Russell on Skiathos