Ο Μύλος των Ξωτικών… για Μαγευτικά Χριστούγεννα!

Ο Μύλος των Ξωτικών … για Μαγευτικά Χριστούγεννα!

Το πάρκο Ματσόπουλου μεταμορφώνεται και σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων.

Ο Μύλος των Ξωτικών, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, θα λειτουργεί από τις 27 Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2016, καθημερινά 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Η σταθερή φιλοσοφία για Δωρεάν είσοδο και δράσεις στο πάρκο, δίνει την δυνατότητα για λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς την περίοδο των γιορτών.

Εντυπωσιακό είναι το ενδιαφέρον από σχολεία και οργανωμένα γκρουπ που δηλώνουν την συμμετοχή τους για επίσκεψη το τελευταίο διάστημα. Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχτούν αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας.

Βασικό μέλημα των διοργανωτών είναι η ασφαλής διασκέδαση και μετακίνηση στον χώρο, όλων των επισκεπτών. Σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς, (Αστυνομική Διεύθυνση, Νοσοκομείο, Πυροσβεστική κλπ.) εξασφαλίζουμε την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του χριστουγεννιάτικου πάρκου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 24310 38890

Η Ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι…

Επιτέλους! ο αλευρόΜυλος Ματσόπουλου στα Τρίκαλα φέτος τα Χριστούγεννα ξαναγεννιέται! Τα αγαπημένα μας Ξωτικά συναντούν τους παράξενους Φουρναραίους και το σκηνικό γίνεται ονειρικό. Το σιτάρι έφτασε από καιρό… οι μηχανές πήραν μπροστά και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η πραγματική παραγωγή του αλευριού. Τα Χριστούγεννα στον «Μύλο των Ξωτικών» ήταν μέχρι σήμερα τα πιο Παραμυθένια, τα πιο Γλυκά, τα πιο Μαγικά. Από 27 Νοεμβρίου 2015, τα Ξωτικά, οι αλευροποντικούληδες Φουρναραίοι, οι σταρένιες Νεράιδες, και ένα κάρο βοηθοί τους, υπόσχονται μοναδικές στιγμές.
Η ιστορία μας όμως ξεκινά πριν από μερικούς μήνες…

H μεγάλη παρέα των καλύτερων και πιο γνωστών Φουρναραίων του κόσμου, αποφάσισαν σ’ αυτές τις γιορτές να προσφέρουν παραδοσιακές γεύσεις, χαμόγελα και στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Επέλεξαν το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδας. Στον «Μύλο των Ξωτικών» αποφάσισαν να στήσουν το παραμυθένιο εργαστήριο τους. Συζήτησαν με τον οικοδεσπότη, τον Άη-Βασίλη… συμφώνησαν όμως και με τα αγαπημένα μας ξωτικά.
Έτσι λοιπόν σήμερα… όλα είναι έτοιμα για πιο Ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής σας!