Villa Renos Φηρά Σαντορίνη

Το Ξενοδοχείο Villa Renos βρίσκεται στην άκρη της Καλντέρας και διαθέτει φανταστική θέα προς την Καλντέρα, το ηφαίστειο και το διάσημο, σε ολόκληρο τον κόσμο, ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Το Villa Renos βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό των Φηρών και έχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέσα συγκοινωνίας, τράπεζες, σούπερ μάρκετ, μουσεία και καταστήματα.

Η Σαντορίνη ή αλλιώς Θήρα ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους έλληνες και ξένους ταξιδιώτες. Το ηφαίστειο και το απαράμιλλης ομορφιάς ηλιοβασίλεμα έχουν κάνει την Σαντορίνη διάσημη σε όλον τον κόσμο.

To Villa Renos, ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που χτίστηκαν στην Σαντορίνη, σας περιμένει σε ένα πλήρως αναβαθμισμένο περιβάλλον.

Όλα τα δωμάτια του VILLA RENOS διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια με θέα στο πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και το ηφαίστειο. Τα Standard και τα Deluxe δίκλινα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, απευθείας τηλεφωνική σύνδεση, υποδοχή για φορητό υπολογιστή, μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, καφετιέρα, μπανιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών, ασύρματο Internet και γυμναστήριο.

Εκτός από τα παραπάνω τα δωμάτια Deluxe έχουν και εσωτερικό ή εξωτερικό τζακούζι.

Κάντε αφετηρία για τις διακοπές σας το ξενοδοχείο Villa Renos και γνωρίστε την υπέροχη Σαντορίνη!

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ